Om EUU

EUU finns i Nyköping sedan 1990. Vi stödjer och utvecklar elteknikbranschen när det gäller grundkunskaper, fortbildning och specialistkunskaper.

På våra kurser ute i landet passerar årligen 10.000 kursdeltagare inom olika affärsområden. Vårt mål är att kursdeltagarna ska ha användning och nytta av sina nya kunskaper redan dagen efter kursslut.

Kursledarna är verksamma i elteknikbranschen för att kurserna ska få ett så verklighetsnära innehåll som möjligt. 700 kursdeltagare fick betygssätta våra kursledare på en skala från 1 till 5. Våra kursledare fick snittbetyget 4,7. Det är vi mycket stolta över!

Vi erbjuder kurser, utbildningar och andra kompetenshöjande aktiviteter inom en rad olika områden i allt från elledning till företagsledning.

EUU är elteknikbranschens eget utbildningscenter och ett helägt dotterbolag till Installatörsföretagen IN. Företag som är medlemmar i IN har alltid rabatt på kursavgiften. Rabattens storlek varierar och aktuellt pris framgår under respektive kurs.

Affärsidé

EUU erbjuder utbildningar, tjänster och utvecklingsstöd i syfte att utveckla företag och individer inom elteknik.

Jobba hos oss

EUU finns i Nyköping sedan 1990. Vi stödjer och utvecklar installationsbranschen när det gäller grundkunskaper, fortbildning och specialistkunskaper.

På EUU i Nyköping jobbar idag ett team på 23 personer. Här utvecklar, säljer och administrerar vi hela vår verksamhet. Vi jobbar nära varandra och allas insats är lika värdefull. Beslutsvägarna är korta och du har möjlighet att påverka din egen vardag och framtid

Vi ägs av branschen och tillsammans erbjuder vi utbildningar, kurser och tjänster med hög kvalitet. Ca 10.000 kursdeltagare passerar årligen inom olika utbildningsområden.

JUST NU SÖKER VI:


YRKESLÄRARE, Heltid till vårt utbildningscenter i Katrineholm

Vi söker en yrkeslärare inom el- och larminstallation som vill vara med och bygga, driva och utveckla vårt nya utbildningskoncept Företagslärling. Läs mer om annonsen här >

 

Vi expanderar och söker ständigt efter kunniga och engagerande kursledare. Har du spetskompetens inom något av våra elteknik- eller affärsområden är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Eller känner du någon som kan vara lämplig för uppgiften att förmedla kunskap. Tipsa gärna!

Kontakta Hans Heldring om du vill veta mer om detta! hans.heldring@euu.se eller tel. 0155-29 29 05

Våra kursledare

Samtliga är yrkesverksamma i branschen! Våra utbildningsområden kräver unika specialistkompetenser. Istället för fast anställda kursledare har vi valt att handplocka personer som är yrkesverksamma i branschen och har den erfarenhet och kompetens som krävs för ämnet. På så sätt får kurserna rätt nivå, vi talar samma språk och du får den yrkeskompetens som krävs för ämnet.

Åke Svensson

Anders Axelsson

Anders Sällberg

Barin Özmen

Birger Johansson

Bo Ekström

Bo Hultgren

Britt-Marie Fernestål

Cecilia Axelsson

Christer Persson

Erik Oskarsson

Fredrik Mejhert

Göran Svarén

Gunnar Grannas

Hans Heldring

Hans Hellström Walltin

Hans Nyblom

Henrik Olsson

Jan Holmqvist

Jeanette Lundgren

Jens Fredin

Johan Rungberg

Jonas Wikström

Jörgen Wikström

Kenneth Andersson

Lars Eriksson

Lars Rosén

Lars-Ivan Tuolja

Leif Hansson

Leif Westlund

Lilian Axenstedt

Mari Engström

Mariette Hassmer Troije

Mats Fredriksson

Mats Röjne

Mattias Morenius

Michell Kaj Adrian Andersson

Mikael Nyqvist

Niclas Paija

Nils J Lindström

Ola Andersson

Ola Viklund

Oskar Viking Meijer

Pär Trässman

Pär-Åke Svensson

Pärerik Nawrin

Patrik Håll

Per Karlsson

Per Landin

Per Styrlin

Per-Ingvar Bengtsson

Robert Johansson

Roger Borneroth

Roger Eklund

Roland Burman

Stanley Berglund

Stefan Ågren

Svante Andersson

Svenerik Jarvius

Thomas Hedin

Thomas Söderlund

Tolga Ates

Tomas Jonsson

Tommy Dahl

Tommy Keränen

Torbjörn Johansson

Willis Abrahamsson