CANT Fiber/LAN

Kurslängd

6 dagar

Kursmål

Du får kunskaper för att kunna bygga och driftsätta moderna kommunikationsnät med både fiber och partvinnade nät.

Genom att gå två av våra kurser, Datanät - Installation och Datanät - Driftsättning , får du kompletta kunskaper för att klara examinationen.

Aktuella kurstillfällen och information om innehåll och pris hittar du under respektive kurs!

Innehåll

Block 1 (Datanät - Installation , 3 dagar)

Block 2 (Datanät - Driftsättning , 3 dagar)

Under block 2 finns möjlighet att genomföra examination för certifiering.

Kabel-TV går allt mer mot att distribueras via andra media än koaxialkabel. Fiberlänkar med analoga överföringar har funnits länge, men nu distribueras även IP-TV med både fiber och partvinnad kabel. Samtidigt är bredbandsutbyggnaden till bostäder i full gång och där används såväl koaxialkabel som fiber och partvinnad kabel.

För att möta marknadens utveckling har CANT tagit fram den här certifieringen för nät som ska uppfylla högt ställda krav för bredbandskommunikation till bostäder och företag.

CANT certifierar antenntekniker och företag inom antenn och kabel-TV branschen, för mer information om CANT se www.cant.se.

Målgrupp

Tekniker som vill examinera sig för certifiering.

Förkunskaper

Kännedom om teleanläggningar.

Kontakta oss

0155- 29 29 29

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.