ÄTA-hantering

Kurslängd

2 dagar

Kursmål

Du lär dig metoder och knep för hur man hanterar ändrings-, tilläggs- och avgående arbeten i ett projekt och samtidigt får en (mer än) nöjd kund.

Innehåll

- Entreprenadjuridik i praktiken
- Förhandlingsteknik
- Rollspel
- AB04 summering och viktiga punkter
- ABT06 summering och viktiga punkter
- Grupparbeten med praktikfall
- Brevformuleringar

Erfarenhetsutbyte med varandra om projekt vi förlorat eller tjänat pengar på.

Fortsättningskurs för projektledare
I affärsrelationer handlar det om så mycket mer än paragrafer. Det som är avgörande för att lyckas är att kunna se till helheten och att ha metoder och knep så att vi agerar på rätt sätt för att nå målet. I dessa tider måste vi vara rädda om de affärer vi redan har och även öka lönsamheten i befintlig orderstock.

Målgrupp

Projektledare

Förkunskaper

EUUs Projektledarutbildning eller motsvarande kunskaper.

Kontakta oss

0155- 29 29 29

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.