kaffekopp


JOBBA HOS OSS

EUU finns i Nyköping sedan 1990. Vi stödjer och utvecklar installationsbranschen när det gäller grundkunskaper, fortbildning och specialistkunskaper.

På EUU i Nyköping jobbar idag ett team på 23 personer. Här utvecklar, säljer och administrerar vi hela vår verksamhet. Vi jobbar nära varandra och allas insats är lika värdefull. Beslutsvägarna är korta och du har möjlighet att påverka din egen vardag och framtid

Vi ägs av branschen och tillsammans erbjuder vi utbildningar, kurser och tjänster med hög kvalitet. Ca 10.000 kursdeltagare passerar årligen inom olika utbildningsområden.

JUST NU SÖKER VI:
2 yrkeslärare som vill utveckla elteknikbranschen

Till EUU i Nyköping söker vi 2 yrkeslärare i elteknik.

Installatörsföretagen tillsammans med Svenska Elektrikerförbundet kommer till hösten 2018 att starta upp en ny lärlingsutbildning; Företagslärling.

Tjänsten innebär att du får vara med att starta upp ett helt nytt koncept. På EUU jobbar idag 23 personer. Här utvecklar, säljer och administrerar vi hela vår verksamhet. Beslutsvägarna är korta och vi arbetar i team. Vi jobbar nära varandra och allas insats är lika värdefull.

Har du viljan och kunskapen att tillsammans med oss utveckla Företagslärling? Sök tjänsten!

Mer om tjänsten och hur du söker hittas i dokumentet nedan.