Installationsavtalet

Kurslängd

1 dag

Kursmål

Du får kännedom om Installationsavtalet ur arbetsgivarens perspektiv.

Innehåll

Vi går igenom Installationsavtalet, med bilagor, som tecknats mellan Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet. Dessutom gör vi oss bekanta med de stödfunktioner som finns och de hjälpmedel som Installatörsföretagen erbjuder.

Fokus i kursen ligger på kollektivavtalet och relevant lagstiftning berörs i mindre utsträckning. Förhållandet mellan lag och kollektivavtal beskrivs, men fokus är Installationsavtalet.

Önskas fördjupning i den arbetsrättsliga lagstiftningen rekommenderar vi Arbetsrätt för chefer.

Önskas fördjupning i olika konkreta löneadministrativa frågor rekommenderar vi tvådagarskurs för löneadministratörer.

Målgrupp

Chefer, projektledare och övriga som företräder arbetsgivaren och har underställd personal.

Kursen erbjuds endast till personer som föreräder företag som är medlemmar i Installatörsföretagen.Vi går igenom Installationsavtalet, med bilagor, som tecknats mellan Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet. Dessutom gör vi oss bekanta med de stödfunktioner som finns och de hjälpmedel som Installatörsföretagen erbjuder.

Fokus i kursen ligger på kollektivavtalet och relevant lagstiftning berörs i mindre utsträckning. Förhållandet mellan lag och kollektivavtal beskrivs, men fokus är Installationsavtalet.

Kontakta oss

0155- 29 29 29

Priser

22600 kr exkl moms
Tjänstemän på Installatörsföretagens medlemsföretag. Gymnasielärare på elprogrammet.

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.