Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Inbrottslarm projektering

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 2 dagar

Hänger du med i den växande marknaden för inbrottslarm? Vi hjälper dig att få rätt kompetens för att bli certifierad så att du att öka dina konkurrensmöjligheter i elteknikbranschen. Hos oss får du projekterings-, dokumentations-, och installationskunskaper för en inbrottslarmanläggning och kan ta sista steget i en komplett utbildning. Efter vår kurs har du den kunskap du behöver för att göra examination för Behörig Ingenjör Inbrottslarm SSF 1016.

Kursmål

Du får gedigen kunskap om lagar, regler samt rekommendationer för att projektera, dokumentera och installera en inbrottslarmanläggning. Du får även kunskap om överlämnande och service av anläggningar.

Innehåll

Genom teoretiska föreläsningar och praktiska projekteringsövningar i olika miljöer får du lära dig:
– Planering
– Lagar, regler och rekommendationer
– Installation och projektering
– Dokumentation
– Överlämnande av anläggning
– Service, underhåll och besiktningsunderlag

I kurslitteraturen ingår SSF1015:3, SSF1016:1 och Larmlagen 1983:1097 samt Kontrolljournal Inbrottslarm. Du får själv ta med dig SSF130:9 och SSF140:1 från Inbrottslarm Installation.

Kursen avslutas med ett skriftligt prov.

Behörig Ingenjör Inbrottslarm är en etablerad kompetensnivå på marknaden. Kursen ger dig teoretisk kunskap som kan ligga till grund för att bli certifierad som Behörig Ingenjör Inbrottslarm enligt Stöldskyddsföreningens norm SSF 1016.

Målgrupp

För dig som arbetar på installationsföretag och vill ha den teoretiska kunskapen för Behörig Ingenjör Inbrottslarm enligt Stöldskyddsföreningens norm SSF 1016.

Förkunskaper

För att gå den här kursen så behöver du ha gjort våra kurser Tele, data och säkerhet samt Inbrottslarm installation.

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Ordinarie pris

14 400 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta