Försäljningens grunder

Kurslängd

2 dagar

Kursmål

Efter kursen har du grundläggande kunskap om en säljprocess. Du vet också var de kritiska framgångsfaktorerna finns. Du kan skriva en aktivitetsplan, säljdokument och du känner till och kan undvika de vanligaste fallgroparna.

Innehåll

- Säljstrategi & behovsanalys = Vad vill jag sälja - till vem?
- Kundens köp- och beslutsprocess
- Framgångsfaktorer
- Att skriva anbud och offert
- Uppföljningsarbetet
- Att hantera invändningar

I Försäljningens grunder varvas teori, erfarenhetsutbyte, diskussion, praktiska övningar och slutligen får du tid att skapa egna handlingsplaner och aktivitetslistor.

Försäljning är ingen konst. Snarare består den av tydliga och förutsägbara steg. När man behärskar stegen ökar möjligheterna att bli en framgångsrik säljare.

I kursen Försäljningens grunder benas försäljningsprocessen ut i begripliga delar som t.ex. övergripande strategier, kundens köp- och beslutsprocess, aktiviteter i säljprocessen och uppföljning.

Målgrupp

Personal som har säljansvar (Projektledare och tekniker)

Kurstillfällen

Ort
Stockholm
21 aug 2018
21 sep 2018

Göteborg
02 okt 2018
29 okt 2018

Stockholm
06 nov 2018
03 dec 2018

Malmö
15 nov 2018
10 dec 2018

Visa fler orter och datum

Kontakta oss

0155- 29 29 29

Priser

18000 kr exkl moms
Elektriker som omfattas av installationsavtalet.
Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

210000 kr exkl moms
Tjänstemän på Installatörsföretagens medlemsföretag. Gymnasielärare på elprogrammet.

313000 kr exkl moms
Personal från andra företag än ovan.

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.