Fastighet 4.0

Kurslängd

1 dag

Kursmål

Du får kunskap om hur man konfigurerar en mini-PC som är avsedd att användas för programmering och övervakning av en fastighet.

Innehåll

- Konfiguration av Windows 10 Pro
- Installation av program/mjukvaror
- Integration av trådlös teknik
- Säkerhet och övervakning via IP-kamera
- Larm och passersystem
- Portforwarding
- Fjärranslutning

I kursen ingår användning av aktuella program/mjukvaror. Under kursen kommer du att konfigurera en mini-PC med Windows 10 Pro. Efter installation av applikationsprogram kommer du att provköra en del av dessa mot avsedd hårdvara via fjärrskrivbord.

I kursavgiften ingår en mini-PC:n som blir din efter avslutad kurs. Detta innebär att du omedelbart efter kursslut har förutsättningar att använda den för att programmera, styra och/eller övervaka ditt eget hus alternativt påvisa framtidens möjligheter hos någon av dina kunder.

Kursen Fastighet 4.0 ger dig kunskaper att med hjälp av en mini-PC påvisa framtidens möjligheter. Hårdvaran som du får med dig efter avslutad kurs kan användas för att programmera, styra och/eller övervaka din eller din kunds fastighet.

Målgrupp

Serviceelektriker, elektriker, systemintegratör som jobbar med underhåll och driftsättning av fastighetsautomation.

Förkunskaper

Framsynthet och ett allmänt teknikintresse för att möta både dagens och framtidens behov.

Kurstillfällen

Ort
Nyköping
06 sep 2018

Nyköping
15 nov 2018

Visa fler orter och datum

Kontakta oss

0155- 29 29 29

Priser

17600 kr exkl moms
Elektriker som omfattas av installationsavtalet.
Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

27600 kr exkl moms
Tjänstemän på Installatörsföretagens medlemsföretag. Gymnasielärare på elprogrammet.

38200 kr exkl moms
Personal från andra företag än ovan.

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.