ELBAM Uppdatering

Kurslängd

1 dag

Kursmål

Du får kunskap om vilka förändringar som gjorts i regelverket för arbetsmiljöarbetet de senaste åren. Du får också kunskap om hur arbetsplatsen ska utformas för att följa de regler som gäller idag och hur du kan motverka stressen. Du får kunskap om vad krishantering är och hur vi kan förbereda oss.

Innehåll

- Nya föreskrifter och viktiga förändringar i arbetslivet
- Arbetsplatsens utformning
- Att påverka byggskedet
- När olyckan är framme
- När kriser drabbar anställda och företag
- Rehabilitering
- Hur vi bemästrar stressen
- Grupparbeten

Kurslitteraturen är anpassad för elbranschen och deltagarna får en omfattande sammanställning av de regelverk som är aktuella i bygg- och anläggningsverksamhet.

Bli en attraktivare och säkrare arbetsplats
Våra medarbetares välbefinnande är A och O. Samtidigt som vi har mer jobb nu än någonsin arbetar vi i slimmade organisationer. Detta kan påverka arbetsmiljön såväl fysiskt som psykiskt. För att kunna arbeta effektivt och riskfritt enligt regelverkets föreskrifter och samtidigt vara en attraktiv arbetsplats är det viktigt att vi uppdaterar våra kunskaper inom området arbetsmiljö. En "sund" organisation är en konkurrenskraftig organisation.

Målgrupp

Skyddsombud, skyddskommittéledamöter, arbetsledare. Ledande montörer och miljöansvariga på företaget.

Förkunskaper

Genomgången kurs ELBAM Bättre arbetsmiljö EL före år 2005.

Kurstillfällen

Ort
Stockholm
05 dec 2018

Visa fler orter och datum

Kontakta oss

0155- 29 29 29

Priser

12375 kr exkl moms
Elektriker som omfattas av installationsavtalet.
Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

24300 kr exkl moms
Tjänstemän på Installatörsföretagens medlemsföretag. Gymnasielärare på elprogrammet.

34750 kr exkl moms
Personal från andra företag än ovan.

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.