Diplomerad projektledare

Kurslängd

14 dagar fördelat på 4 månader

Kursmål

Du får omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom elteknikområdet. Du kommer få med dig en gedigen verktygslåda som är direkt användbar i din dagliga verksamhet.

Innehåll

Utbildningen bygger på elteknikföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I utbildningsprogrammet ovan finns en beskrivning av de 6 olika utbildningsblocken och vad de innehåller.

-Entreprenad- och projektstyrning
-Entreprenadhandlingars struktur
-Entreprenadjuridik med praktiska exempel
-Arbetsmiljö
-Projektedning i praktiken
-Projektets ekonomi
-Tillämpning

Under kursen genomförs ett omfattande "projektspel" där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet.

Företagets nyckel till framgång
Elteknikbranschen har utvecklats mycket de senaste åren. Elsystemen blir mer och mer komplexa. Det ställs högre krav på helhetstänkande med skräddarsydda systemlösningar för olika verksamheter. Dagens projektledare behöver vara tränade i att planera, strukturera, styra och leda projekt med många personer och resurser inblandade.

En framgångsrik projektledare har en gedigen verktygslåda med processer och metoder som, i kombination med projektledarens personliga ledaregenskaper, utgör de grundläggande förutsättningarna för framgångsrika projekt.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett elteknikföretag och har - eller kommer att ha - en ledande
funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper

Kunskap om elteknikbranschen, ingenjörsutbildning inom el- eller teleteknik alternativt lång praktisk erfarenhet inom elyrket.

Övrig information

Om du är intresserad av kompletterande kurslitteratur hänvisar vi till IN Förlag

Utbildningsstart

Klicka på Visa schema för att se alla datum.

Ort
Nyköping
Start: 5 sep 2018
Visa schemaDölj schema5-6 sep 2018
26-27 sep 2018
16-18 okt 2018
30-31 okt 2018
20-21 nov 2018
4-6 dec 2018

Visa fler orter och datum

Kontakta oss

0155- 29 29 29

Priser

150400 kr exkl moms
Elektriker som omfattas av installationsavtalet.
Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

250400 kr exkl moms
Tjänstemän på Installatörsföretagens medlemsföretag. Gymnasielärare på elprogrammet.

356000 kr exkl moms
Personal från andra företag än ovan.

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.