ATL-kurs Ackordstidslistan-Prestationslöner

Kurslängd

2 dagar

Kursmål

Kursen ska ge kännedom om hur ATL-systemet och Installationsavtalets regler om prestationslön kan skapa produktivitetsökningar i företaget.

Innehåll

Kursen ger dig såväl grundläggande som, genom diskussion, fördjupade kunskaper i hur man hanterar ATL-systemet i ett projekt. Vi går tillsammans igenom Installationsavtalets regler avseende prestationslön och de hjälpmedel EIO erbjuder medlemsföretagen.

Under två intensiva dagar går vi igenom de arbetsmoment som kräver en aktiv åtgärd både före, under och efter projektets gång.

Målgrupp

Projektledare, chefer och kalkylatorer.

Kursen erbjuds endast till personer som föreräder företag som är medlemmar i EIO eller VVS-företagen.

Övrig information

I kurspriset ingår kursdokumentation, för- & eftermiddagskaffe, lunch samt middag på kvällen, logi och frukost.

Om du är intresserad av kompletterande kurslitteratur hänvisar vi till IN Förlag

Kurstillfällen

Ort
Stockholm
14-15 nov 2018

Visa fler orter och datum

Kontakta oss

0155- 29 29 29

Priser

26700 kr exkl moms
Tjänstemän på Installatörsföretagens medlemsföretag. Gymnasielärare på elprogrammet.

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.