Arbete med spänning ALUS

Kurslängd

2 dagar

Kursmål

Du lär dig att arbeta med isolerhandskmetoden på friledning ALUS. Anslutning av upp- och nedledningar och inkoppling i stolpmonterade kabelskåp och servislåda.

Innehåll

- ESA arbete med spänning
- Anslutning av upp- och nerledningar
- Arbete i stolpmonterade kabelskåp och servissäkringslåda
- Arbete i markkabelskåp
- Anslutning ALUS - ALUS

Övningarna utförs i verklighetsnära miljö, arbete på friledningar med stolpskor i en portabel rigg.

Att utföra arbete på spänningssatta friledningar är tidseffektivt och stör kunderna mindre. Med rätt kunskap är arbete med spänning på ALUS en säker arbetsmetod.
Kursen kan utökas till att omfatta ESA repetition, AMS repetition och nedtagning av nödställd

Målgrupp

Linjemontörer

Förkunskaper

ESA fackkunnig

Kontakta oss

0155- 29 29 29

ÖVRIG INFORMATION
Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta


Nöjd kundgaranti
Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Om kursen inte uppfyller det vi lovar eller om du av någon annan anledning inte är nöjd hoppas vi att du ger oss möjlighet att rätta till det.

Vänligen kontakta vår säljavd. på telefon 0155-292929 eller mejla här
 
Boknings- och avbokningsregler
Anmälan gör du via”Boka”-knapp för det kurs- eller utbildningstillfälle du är intresserad av. Anmälan är bindande och i samband med din anmälan får kontaktpersonen en bekräftelse som normalt sett skickas ut kommande vardag (undantag för helgdagar och semester)

Lämnas återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud samma dag som kursstart eller om deltagare helt uteblir utan avbokning, faktureras hel kursavgift. Anmäld kursdeltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Kallelse skickas ut direkt till kursdeltagaren ca 2 veckor före kursstart.

Betalningsvillkor
Fakturering sker efter första kursdag med betalningsvillkor 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras gällande dröjsmålsränta.

Fulltecknad kurs
Om kursen du anmäler dig till skulle vara fulltecknad, erbjuds du annan kursplats eller placering på väntelista.

Inställd kurs

Skulle ett kurstillfälle inte kunna genomföras förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Meddelande skickas till anmälda kursdeltagare ca 2 veckor före kursstart.

Hotellbokning
Hotellkostnader ingår inte i kursavgiften men vi kan i de flesta fall hjälpa till med hotellbokning. Kursdeltagare erhåller då EUUs rabatter.

PUL
Insamlade personuppgifter kommer endast att användas för kursadministration och EUUs egen information.