Elteknikbranschens gymnasium

Med vår bakgrund och kunskap har vi tillsammans med och på uppdrag av elteknikbranschen startat denna moderna friskola för att utbilda morgondagens elektriker!

Elteknikbranschens gymnasium ska ge grundläggande yrkeskunskaper och kompetenser inom område elteknik med inriktning installation, service och underhåll. I utbildningen ingår lärlingstiden och ett lärlingsprov som gör att du blir anställningsbar direkt efter avslutat gymnasium. Stor vikt läggs också på social kompetens, entreprenörskap och servicekänsla.

Vår målsättning är att 100% av eleverna erhåller anställning som elektriker i elteknikbranschen, industrin eller annan bransch där elektrikeryrket förekommer.

Läs mer på etg.nu

Elteknikbranschens gymnasieskolor i Sverige

Utöver vår egen gymnasieskola, ETG,  sprider nu elteknikbranschen sitt utbildningskoncept för elteknikutbildningen vid el- och energiprogrammet. Det sker inledningsvis genom ett samarbete med 13 gymnasieskolor över Sverige.

Värdet av att bli ETG-Partner skola är omöjligt att säga exakt eftersom vinsterna är så otroligt många. Skolan får en kvalitetssäkring som utgår från vad som krävs för att jobba i elteknikbranschen. ETG-Partners ingår i ett nätverk som samverkar kring att utveckla sin utbildning i nära samarbete med branschens företag såväl nationellt som regionalt.

Läs mer under fliken Partnerskolor eller på partner.etg.nu